Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Νεμπράσκα

Ακίνητα προς πώληση στη Νεμπράσκα

Συνορεύει στα βόρεια με τη Νότια Ντακότα. στα ανατολικά με την Αϊόβα και το Μιζούρι. στα νότια με το Κάνσας. νοτιοδυτικά με το Κολοράντο. στα δυτικά με το Wyoming. Ο ποταμός Μισσούρι σηματοδοτεί ολόκληρα τα ανατολικά σύνορα.

Η Νεμπράσκα είναι μια ομοσπονδιακή πολιτεία των ΗΠΑ που είναι τόσο μεγάλες πεδιάδες και μεσοδυτικά κράτη. Η πρωτεύουσα είναι Lincoln, και η μεγαλύτερη πόλη είναι Omaha, που βρίσκεται στον ποταμό Μισσούρι.

Η αγορά ακινήτων της Νεμπράσκα συνέχισε να κερδίζει ενέργεια το 2018. Τον περασμένο χρόνο, οι τιμές πώλησης ακινήτων στη Νεμπράσκα αυξήθηκαν με τον ταχύτερο ρυθμό από το 1994, καθώς η οικονομία του κράτους άρχισε να ενισχύεται.

Τα ακίνητα για τις τιμές πώλησης στη Νεμπράσκα επιταχύνθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια και συνέχισαν να αυξάνονται το δεύτερο τρίμηνο. Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2018, οι τιμές στη Νεμπράσκα ήταν 26% υψηλότερες από ό, τι στην αρχή της ύφεσης.

Η σταθερότητα της αγοράς ακινήτων της Νεμπράσκα κατά τη διάρκεια της ύφεσης συνέβαλε εν μέρει σε αυτή τη δύναμη.

Επιπλέον, οι τιμές των κατοικιών έχουν αυξηθεί σε ολόκληρη την πολιτεία. Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές είναι μεγάλες, αλλά οι αυξήσεις στην Omaha και στο Lincoln ήταν επίσης αξιοσημείωτες. Στο Lincoln, οι τιμές των κατοικιών αυξήθηκαν με μέσο ρυθμό 8,4% τα τελευταία τέσσερα τρίμηνα, υπερβαίνοντας ακόμη και τους ρυθμούς ανάπτυξης της δεκαετίας του 1990.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, οι μέσες τιμές των κατοικιών στη Νεμπράσκα αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 30% για τα σπίτια υψηλής, μεσαίας και χαμηλής τιμής.

Μια πολύ περιορισμένη προσφορά ευρείας και σταθερής τιμής.

Οι αυξήσεις του κόστους κατασκευής συνέβαλαν επίσης σε υψηλότερες τιμές για ακίνητα προς πώληση στη Νεμπράσκα.

Με επενδυτικούς περιορισμούς στη Νεμπράσκα και με αυξανόμενες τιμές ταχύτερα από τα ενοίκια, η ιδιοκτησία σπιτιού μειώθηκε. Το πρώτο τρίμηνο του 2018, το ποσοστό ιδιοκτησίας στη Νεμπράσκα ήταν περίπου 5 ποσοστιαίες μονάδες χαμηλότερο από το 2009.

Η αγορά ακινήτων της Lincoln στη Νεμπράσκα είναι ένα λαμπρό παράδειγμα των πλεονεκτημάτων της αργής ανάπτυξης. Η αγορά ακινήτων του Lincoln μπορεί να είναι ένα μοντέλο που θα ακολουθήσει για άλλες πόλεις των ΗΠΑ.

Η τρέχουσα μέση τιμή κατοικίας για το Lincoln είναι μικρότερη από τον εθνικό μέσο όρο. Ενώ η αγορά ακινήτων της Lincoln είναι χαμηλότερη από τον εθνικό μέσο όρο, εκτιμάται με ετήσιο ρυθμό 11,4%, σε σύγκριση με τον εθνικό μέσο όρο 6,7%.

Το γεγονός ότι η αγορά ακινήτων του Lincoln ήταν στα ίδια ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, υπερέβαινε τον εθνικό μέσο όρο, μιλά για τη δύναμη της αγοράς.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η ακίνητη περιουσία του Λίνκολν είναι τόσο ελκυστική για να αγοράσει ή να επενδύσει σε ακίνητα προς πώληση στην Νεμπράσκα. Η αύξηση της ζήτησης στην αγορά μπορεί να είναι η πιο ελκυστική πτυχή για τις επενδύσεις σε ακίνητα του Lincoln. Αυτό αρχίζει με την ελκυστικότητα μιας περιοχής στην οποία εργάζονται. Λίγες πόλεις μπορούν να καυχηθούν με καλύτερους αριθμούς. Ως αποτέλεσμα, οι επενδύσεις ακινήτων της Lincoln για πώληση ακινήτων στη Νεμπράσκα πρέπει να ωφεληθούν.

Ένα άλλο θετικό σημάδι αφορά το ύψος των νέων αποθεμάτων κατασκευών στην αγορά. Τους τελευταίους δώδεκα μήνες έχουν εκδοθεί 902 νέες άδειες οικοδομής στην αγορά. Τα τελευταία τρία χρόνια, το Lincoln υπερβαίνει κατά πολύ τον εθνικό μέσο όρο για νέες άδειες στέγασης.

Η Lincoln συνεχίζει να είναι υποστηρικτής της αγοράς ακινήτων. Όλες οι αγορές περνούν από περιόδους μικρής διόρθωσης. Οι καλύτερες αγορές το χρησιμοποιούν ως καταλύτη για τη συνεχή ανάπτυξη. Με σταθερά βασικά στοιχεία και περιόδους σταθερής ανάπτυξης, η αγορά ακινήτων του Lincoln φαίνεται να είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η αγορά ακινήτων στην Omaha είναι πολύ διαφορετική το 2018 σε σχέση με πριν από μερικά χρόνια. Η αξία του σπιτιού στην Omaha αυξήθηκε κατά 8,0% το τελευταίο έτος και αναμένεται να μειωθεί κατά -0,7% εντός του επόμενου έτους.

  •  
    Μεταβαίνοντας στη Νεμπράσκα. Αποδημία και ζουν στη Νεμπράσκα.

        Με τις 93 κομητείες, το έθνος που αποφασίσαμε να εστιάσουμε την προσοχή μας σήμερα είναι ... Νεμπράσκα! Ναι, είμαστε ακόμα στην Αμερική, ακριβώς στο κεντρικό τμήμα της χώρας. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το διάσημο σύνθημα «Νεμπράσκα: όπου αρχίζει η Δύση» δημιουργήθηκε ακριβώς σε σχ ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 15443

Πώληση Χωράφι, Νεμπράσκα, Sioux County, Sioux County, Sioux County

731,623.34EUR
Πώληση
Χωράφι

6150120 m²
Spring Creek Ranch - Sioux County, Νεμπράσκα: Το εαρινό Grass Creek Ranch είναι μια συνεχόμενη 1520 ± deeded ράντσο που αποτελείται από βαριά sodded λ...
Cod. 3592

Πώληση Μονοκατοικία, Νεμπράσκα, Lincoln, Lincoln, Lincoln

167,843.00EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

1200 m²
2 Br, 1-1/2 BA καθαρίσετε το σπίτι σε μια μεγάλη γειτονιά
Cod. 3591

Πώληση Μονοκατοικία, Νεμπράσκα, Omaha, Omaha, Omaha

4,992,253.40EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

450 m²
Έθιμο σχεδιαστεί Home,
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB